Loading...
Den sidste uge

Vi er gået ind i den sidste uge af valgkampen, det er nu slutspurten skal sættes ind.

Jeg vurderer at de første to uger er gået rigtig godt. Jeg har mødt mange, mange vælgere på gader og stræder. Jeg har argumenteret for mine holdninger i den ene debat efter den anden. Jeg har delt vand, bolcher og flyers ud. Jeg har skrevet debatindlæg, sendt pressemeddelelser og deltaget i diverse interviews. Og jeg har fået rigtig god respons!

Der er kæmpe forskel på valget i år og valget for 4 år siden. Mange flere er positive og mange tilkendegiver, at de allerede har planlagt at stemme på os.

Mit bud er at Liberal Alliance lander på 15 mandater. Det er et forsigtigt bud, og jeg ved at man skal passe på med den slags. Men det er også et ærligt bud, for det er reelt det jeg tror.

Jeg vil bruge den sidste uge som de to forgående. Selvom meningsmålingerne ser gode ud, kan alt ske – det handler derfor om at holde dampen oppe og give den gas den sidste uge.

Det er jeg klar til!