Loading...
Folketingskandidat Laura Lindahl fra Liberal Alliance skal i fængsel

De færreste beder selv om at komme i fængsel, men det er ikke tilfældet for Laura Lindahl, som er folketingskandidat for Liberal Alliance i Københavns storkreds. Hun har inviteret sig selv, og 7 andre politikere, til paneldebat i Vestre fængsel d. 11. juni kl. 16.00. Det drejer sig om Lars Barfod (K), Mette Reissmann (S), Lone Loklindt (RV), Balder Mørk Andersen (SF), Jan E. Jørgensen (V), Rosa Lund (EL) og Martin Henriksen (DF).

“Man taler om 100 års stemmeret til kvinder, men vi skal huske at det ikke er mange år siden, at kriminelle heller ikke kunne stemme. Derfor synes jeg det var oplagt at tage initiativ til en paneldebat for indsatte. I valgkampen har alle borgere rig mulighed for at møde deres folketingskandidat eller tage til debatter for at blive klogere på hvem krydset skal sættes på. Den mulighed har de indsatte ikke, med mindre vi kommer til dem” siger Laura Lindahl om baggrunden for initiativet.

Liberal Alliance står til fremgang og Laura Lindahl står i de seneste målinger til at blive valgt til Folketinget d. 18. juni, som en af få lokale folketingskandidater fra Frederiksberg. En af hendes mærkesager er politiets prioriteringer, som hun synes er skæve:

”Jeg mener der bruges alt for mange ressourcer på fotovogne og total-razziaer, fremfor på opklaring af forbrydelser. Jeg mener vi skal droppe måltal, og i stedet måles politiet på deres evne til at nedbringe og opklare kriminalitet”.

Derudover kæmper Liberal Alliance også for mere personlig frihed, men begrebet frihed får en noget anden klang ved denne paneldebat, hvor alle deltagere er frihedsberøvet. Sikkerheden er på plads under paneldebatten og mon ikke de indsatte glæder sig til at kunne indgå i demokratiet på samme vis som alle andre kan i disse 3 uger.

”Jeg glæder mig i hvert fald over at kunne tilbyde de indsatte at deltage i demokratiet på nært hold – det er vigtigt at man kan sætte sit kryds på et oplyst grundlag” afslutter Laura Lindahl.