Loading...
Fremgang

Liberal Alliance oplever i øjeblikket en fantastisk fremgang.

Alle meningsmålinger viser, at der er flere der vil stemme på Liberal Alliance nu end der var ved valget for 4 år siden. Det glæder mig af flere åbenlyse årsager:

For det første glæder det mig, at flere danskere har fået øjnene op for at Liberal Alliances politik er det Danmark har brug for. Vores 2025-plan vil sikre et velfærdssamfund i verdensklasse – det budskab er vi kommet ud med, og flere og flere er enige med os. Jeg mærker det når jeg er på gaden og taler med vælgerne. Flere tilkendegiver at de stemmer på os og flere lytter interesseret til vores argumenter.

Samtidig betyder fremgangen at jeg, som det ser ud lige nu, står til at opnå valg. Jeg har knoklet mange, mange timer for projektet – og det vil jeg fortsætte med frem til d. 18. juni. Intet er sikkert og jeg hviler ikke på laurbærrene før efter valgdagen. Men jeg er naturligvis glad for udsigterne – og det giver ekstra energi!

Jeg håber, I oplever samme gode stemning når I taler politik hvad enten det er som frivillig for Liberal Alliance eller over frokosten på jeres job. Og jeg håber I taler politik – for jo flere der fortæller om vores politik, jo større chance for at flere ender med at sætte sit kryds ved os.

Ha en fortsat god valgkamp!

Bedste hilsner, Laura.