Loading...
Godt nytår – et tilbageblik og mit 2019

På årets sidste dag ser jeg (som så mange andre) tilbage på året der er gået og naturligvis også frem mod det kommende år.

Mit 2018 har været et godt år, men også et presset år. Jeg har arbejdet meget, min mand har arbejdet meget og vores to små børn kræver en del. Jeg er glad for vores travle liv, men det kræver struktur og planlægning som aldrig før at få det hele til at gå op.

Derfor er min kamp for lavere skat heller ikke kun en principiel holdning til rimeligheden i, at vi får lov til at beholde flere af vores egne penge. Det er blandt andet også en kamp for mere økonomisk frirum og dermed mere fleksibilitet hos alle de børnefamilier, der har det som os. Hvor fast rengøringshjælp, en babysitter der kan hente et par gange om ugen eller en hjælpende hånd til tøjvask, strygning eller havearbejde kunne få hverdagen til at glide nemmere i en periode.

Lad os sænke skatten på arbejde, så vi giver det arbejdende Danmark mere frihed, herunder bedre muligheder for at udlicitere det praktiske arbejde i hjemmet.

Mit 2019

Når jeg ser frem mod 2019 står den ikke på mindre arbejde. Jeg har først og fremmest et folketingsvalg i vente. Det kommer senest juni 2019. Det bliver spændende, ikke mindst fordi det er første gang jeg skal genvælges og fordi jeg har skiftet storkreds. Jeg er i dag valgt i København, men er nu opstillet som Liberal Alliances spidskandidat i Sjællands storkreds. Jeg tror de fleste politikere ønsker at være opstillet på deres hjemstavn, sådan har jeg det i hvert fald – og selvom det lyder plat (jeg er trods alt 35 år), føler jeg en ekstra stolthed ved, at mine forældre vil sætte deres kryds ved mig (min mor måske mest fordi jeg er hendes datter).

Fra januar vil min kampagneleder rykke ind på mit kontor på Christiansborg, hvor hun skal være i praktik i tre måneder – det glæder jeg mig helt vildt til. Vi er langt med forberedelserne til valgkampen, men det bliver så fedt at have meget tid sammen til at få det hele til at spille. Trine er en stjerne og giver mig en ro som få mennesker kan. I kender nok typen, når hun er i nærheden ved man, at der er styr på det hele. Jeg er meget taknemlig!

Folketingsvalget kommer til at fylde mest i mit 2019 og jeg håber I vil bakke mig op og hjælpe mig til at få et godt valg.

Tusind tak for alle debatter, kommentarer, private beskeder og likes i det forgange år. Nogen af os er rygende uenige, men jeg nyder at mærke jeres samfundsengagement og har stor respekt for, at I alle blander jer i debatten.

Jeg håber I får en god aften, passer på jer selv derude og kommer godt ind i det nye år.

Rigtig godt nytår!

Bedste hilsner, Laura.

The Discussion (0)
    Write a comment