Loading...
Om mig

Jeg er uddannet cand.merc med speciale i filosofi (cand.merc(fil)) på Copenhagen Business School. Derudover har jeg en HD i Marketing Management ligeledes fra Copenhagen Business School. Jeg har erhvervserfaring fra mediebranchen, hvor jeg har været ansat på TV 2 og TV 2 SPORT. Senest har jeg arbejdet med kommercielle partnerskaber i DBU A/S.

Jeg har, siden jeg var meget ung, været interesseret i politik. Jeg mærkede allerede som 14-årig en stor skuffelse og dyb bekymring for samfundet, da Poul Nyrup vandt valget i 1998 ved at love alle vælgere efterlønsgaranti, når de fyldte 60. Jeg har aldrig betvivlet mit liberale ståsted, og jeg har også kun med tiden bevæget mig længere ind i liberale kredse. Først ved at være medlem af Konservativ Ungdom men efter en længere periode at have følt, at de Konservative svigtede deres mærkesager, specielt på skatteområdet, meldte jeg mig under fanerne hos Liberal Alliance.

Jeg deltog i kommunalvalgkampen for Liberal Alliance i København i efteråret 2009. Det var en spændende og lærerig oplevelse. Jeg blev bekræftet i min store passion for politik og drømmen om at gøre en forskel – ikke for mig selv men for os alle. Jeg blev valgt i Folketinget d. 18 juni 2015. Jeg er derudover Rådmand og formand for Arbejdsmarked- og uddannelsesudvalget på Frederiksberg.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at få uddybet nogle holdninger, er du meget velkommen til at kontakte mig.

De bedste hilsner,

Laura Lindahl

Laura Lindahl_signatur