Om mig

Jeg blev født på Frederiksberg hospital i 1983 og jeg er student fra Falkonergårdens Gymnasium. I dag bor jeg i Fuglebakkekvarteret på Frederiksberg med min mand Tobias og vores to børn. Vi har som de fleste andre børnefamilier en travl hverdag med ulvetime og hovedbrud over dagens aftensmad.

Jeg er uddannet cand.merc. fra CBS og har arbejdet med fodboldsrettigheder hos DBU, før jeg i 2015 blev valgt til Folketinget. Siden 2019 har jeg været direktør for en interesseorganisation indenfor facility management.

Mit politiske udgangspunkt er tillid til den enkelte, at frihed altid er bedre end tvang, og at vejen til velfærd ikke kommer gennem øget offentligt forbrug men primært gennem god ledelse, en effektiv drift og valgfrihed for den enkelte.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at få uddybet nogle holdninger, er du meget velkommen til at kontakte mig.

De bedste hilsner,

Laura Lindahl

Laura Lindahl_signatur