Loading...
Valgåret skydes (således) i gang

Når Venstre og de Konservative påstår, at de er borgerlige, må jeg minde dem om, at den borgerliges fornemste opgave er at have respekt for skatteyderne. Det har man ikke, når man bruger skattekroner på prestigeprojekter og tant og fjas!

I efteråret stemte både Venstre og de Konservative på Frederiksberg for at udlåne 5,5 mio kroner til etablering af en skibakke på Amager. Lad mig slå helt fast: det er ikke en kommunal kerneopgave at opføre en skibakke. Det er et signal om, at man har alt for mange penge i kommunekassen – penge man i stedet burde give tilbage til borgerne.

Det er i sandhed trist, at mens partierne blot ser til, at helt almindelige mennesker, pensionister og børnefamilier trues af den stigende grundskyld, frådser man skattekroner på endnu et prestigeprojekt. En sådan prioritering er ikke borgerlig – den er dum og arrogant.

Havde Liberal Alliance haft de afgørende mandater på Frederiksberg, havde vi kunne sætte en stopper for en sådan prioritering. Men det har vi ikke.

Det står vi dog til at få i Folketinget efter det kommende folketingsvalg – og det skal alle borgerlige glæde sig over.

Det er afgørende at Liberal Alliance står stærkt i forhold til en borgerlig regering, så vi kan sikre, at Venstre og de konservative reelt fører borgerlig politik. Der er næppe nogen af os der har glemt hvilken politik det borgerlige flertal førte i nullerne.

Lad os sammen sikre, at det ikke sker igen. Stem Liberal Alliance!

Rigtig godt valgår!